Manteniment

Per fi tenim comissió de manteniment per solucionar els  possibles desperfectes que es produeixen al pati. Encara pots col.laborar!!! Necessitem manetes…..

3D Workers - Team of work

 

A continuació podeu veure el llistat de voluntaris responsables de manteniment setmanals, si voleu complertar aquesta llista, ho podeu fer posant-vos en contacte al mail elpatiescola@gmail.com

0220 elpatiquevolem_responsables setmanals_23_03_2015

 

El sistema de funcionament d’aquesta comissió és la següent:

– Haurà un responsable de manteniment cada setmana.
– Els voluntaris d’aquesta comissió comunicaran al mail elpatiescola@gmail.com la setmana que li va bé ser responsable del manteniment.
– El responsable setmanal farà allò que pugui o vulgui fer de la llista de tasques pendents.
– Si per a fer la tasca escollida necessita més d’una persona, el responsable setmanal haurà de cercar voluntaris que l’ajudin dins d’aquesta comissió o d’altres persones que li vulguin o puguin ajudar.
– El responsable setmanal escolleix quin dia/dies i hora/hores li dedica a aquesta tasca.
– Entre tots anirem complertant i decidint quines són les tasques que s’hauran d’afegir a la llista.
– Anirem actualitzant la llista de tasques i de responsables i s’encarregarà de enviar per mail a tots els voluntaris de la comissió.
– El comité d’ “elpatiquevolem” mantindrà informada a la direcció de l’escola de les diferents actualitzacions d’aquesta llista.

 

2 pensaments sobre “Manteniment

 1. Hola bona tarda,
  He vist la Facebook com treballeu el tema manteniment pati de l’escola. Jo soc la directora de l’escola bressol municipal Espígol de Terrassa i en aquest moment ens estem plantejant el nostre pati/jardi. M’agradat molt el vostre projecte de pati. I voldria saber més de com ho feu. Segur que la vostra experiència ens seria de gran ajud. He vist que treballeu per comissions. Feu un treball de comunitats d’aprenentages a la vostra escola? Com ho plantejeu a les famílies. Qui us fa els materials? Com s’organitzeu ???…. Es fantàtic veure un projecte com el vostre. Felicitats. Sou un bon model a seguir!!! Salutacions

  • Hola Carme,
   Cap problema en poder-vos servir d’ ajut. Si voleu podem quedar i us expliquem com ho estem duent a terme. Estem fent canvis però no treballem, a nivell d’ escola, per comunitats d’ aprenentatge. De totes maneres si us interessa contacteu via mail del pati.
   A reveure i gràcies pel vostre suport.
   Assumpta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s