Qui som

Un grup de mestres, pares i mares de l’escola Colònia Güell, que vam decidir transformar el nostre pati, intensificant la relació entre el centre i les famílies. Compartim la inquietud per oferir als infants nous espais a l’exterior, que fomentin la convivència, la creativitat, l’aprenentatge, l’observació i la curiositat.

Així va néixer la idea de crear un projecte comú. Començant de zero, amb la participació de tota la comunitat educativa, des dels nens fins als pares, passant pels professors. Sense idees preestablertes, ni partides econòmiques, ni recursos. I sense saber quina resposta tindria.

Aquest projecte neix el maig del 2013, de la mà d’una mestra que es va començar a assessorar i formar per presentar-lo a l’equip directiu, al claustre, al Consell Escolar i a les famílies. Un any després, i fruit de molts mesos de feina i il·lusió de molta gent, la primera jornada de treball va mobilitzar més de cent persones, un diumenge, al pati de l’escola.

Tenim el suport de  l’AMPA, l’ajuntament i un munt de famílies. I volem seguir treballant per fer un pati millor, aprofitant que la nostra escola centenària està ubicada en un entorn natural i arqueològic privilegiat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s