V Jornada de treball

Sembla que fos ahir que vam engrescar-nos en imaginar un pati nou, diferent, a on l’aprenentatge pogués estendre’s més allà de les parets de l’aula. Vam treballar amb la il·lusió desfermada de qui estrena un projecte nou i engrescador. Vam posar tots els esforços en materialitzar allò que els nens havien imaginat i el resultat ens va deixar a tots un molt bon gust de boca.

Així que vam decidir que volíem més, que tot i que les primeres jornades havien estat un èxit volíem continuar imaginant. Vam fer una segona i una tercera, ja amb el suflé una mica més baix però conscients que precisament el repte era mantenir el projecte en el temps. Ara tocava treballar poc a poc com a formiguetes però sense parar.

Reparar, revisar, mantenir tot el que havíem construït ha sigut una tasca que ens ha ocupat molt de temps fent feina que potser no té la vistositat que va tenir aixecar les cabanes, però que ha resultat fonamental per que tot allò resisteixi el joc incansable dels nens i nenes de la nostra escola.

Aquest any hem començat a posar fil a l’agulla d’un altre repte que ja portàvem entre mans del curs passat: construir una bassa i un petit raconet que permetés l’observació propera de petits amfibis, insectes i plantes. Un ecosistema que tenim la intenció de fer créixer en la mida de les nostres possibilitats i que esperem ens faci aprendre molt.

Esperem engrescar a noves famílies de la escola en el projecte per a que aquest pugui continuar creixent amb noves idees i noves mans per executar-les. No oblidem que un dels objectius d’aquest projecte és la participació de tots els que formen l’escola, una participació que ens ha ensenya la fortalesa del treball col·laboratiu.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s