El Director del Centres Públics de la Generalitat visita el pati de l’escola

El señor Antoni Llobet, director de centres públics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i Josep Maria Perez, director de serveis territorials,  així com inspectors de la nostra zona, van visitar el pati de l’escola amb l’objectiu de conéixer el nostre projecte de pati col.laboratiu.

La visita va servir també per plantejar la necessitat de generar un marc normatiu i de protocol de funcionament per projectes co-participatius com el nostre. Més de 70 escoles de Catalunya d’estan realitzant projectes singulars d’aquest tipus que no segueixen els processos de desenvolupament normatius actuals. Són experiències noves que es desenvolupen amb la participació de tota la comunitat educativa. Es va explicar que s’havia seguit una supervisió dels elements adaptant-los als criteris de la normativa UNE.

El Departament s’ha ofert a incloure aquests tipus d’actuacions dins de l’inventari “immoble” de les Escoles, de forma que passi a ser un element regulat de la mateixa manera que el  propi edifici o les aules; tot i sabent que segueix uns criteris més flexibles adaptats a la pròpia singularitat del disseny co-participatiu.

Des de la nostra escola ens hem ofert a col.laborar en el disseny del protocol, animant al Departament d’Ensenyament a impulsar aquest tipus d’iniciatives pel seu valor com a treball conjunt entre mares, pares, alumnes i mestres.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s