Jornada participativa de propostes. 18 de gener del 2015.

Com a escola pretenem: fomentar l’ educació integral dels infants per afavorir el desenvolupament de les seves capacitats; potenciar els valors de responsabilitat i de llibertat per esdevenir ciutadans crítics i autònoms; desvetllar la curiositat i la capacitat d’observació; potenciar personalitats solidàries amb les persones i l’entorn; desenvolupar la creativitat i la fantasia”.

És per això que volem continuar donant un nou caire als nostres patis o zones exteriors. Amb l’ hort i la incidència de plantes aromàtiques i arbres fruiters en petites zones entre mòduls ja vàrem iniciar-nos en la idea d’apropar-nos a espais càlids, rics,… I tota la feina realitzada el curs passat, en els patits dels petits, amb la col·laboració de moltes famílies, alumnes i mestres va ser un èxit increïble, més gran del que podíem esperar o imaginar!! Així doncs, iniciem el següent pas dins d’aquest procés!!!

Els alumnes de cicle mitjà i superior ja fa temps que reclamen treballar a les seves zones exteriors i, tot i que encara ens queden coses per fer als patis dels petits, iniciarem ara la feina als patis dels grans.

Ha arribat doncs el moment de continuar la feina! Els reconeixements fora i dins de l’escola i, sobretot, els nens, ens donen les forces i la inspiració per continuar. US HI APUNTEU?

-COM FER-HO?

Proposem realitzar el projecte tenint en compte les necessitats i desitjos dels alumnes, mestres i famílies, tot i promovent espais de trobada per a la reflexió, presa de decisions, disseny i construcció dels nous ambients.

PRIMERA FASE

1. Sector alumnes i mestres. Els alumnes i mestres de cicle mig i superior ja s’han posat en marxa per preparar les seves propostes durant els mesos de novembre i desembre.

2. Sector famílies: la primera trobada per a la pluja d’idees per part dels pares/mares serà el 18 de gener.

3. Per sectors organitzar les propostes per temàtiques i nomenar comissions respecte els temes.

SEGONA FASE: Trobada de les comissions (amb representants de tots els sectors).

TERCERA FASE: Desenvolupar, estudiar la viabilitat i/o executar els projectes proposats. L’execució i durada de les diferents propostes dependrà de l’abast i medis materials i humans disponibles. Poden sorgir propostes de fàcil execució i d’altres de llarga durada.

JORNADA DE PRESENTACIÓ DEL PROJECTE I PROPOSTES DE LES FAMÍLIES

LLOC: PATI DE L’ESCOLA COLÒNIA GÜELL

DATA: DIUMENGE 18 DE GENER

INSCRIPCIÓ PRÈVIA de les famílies que vulguin participar en la co-creació del pati dels seus fills, enviant un mail de confirmació d’assistència a elpatiescola@gmail.com

Indicant nom dels membres de la família, curs del fill i/o filla i un mail de contacte (farem servir aquest mail per a comunicacions futures del Projecte Creatiu del Pati).

PROGRAMA MATINAL

11.00: Entrada al pati i explicació del projecte

11.30 – 12.30: Pluja d’idees i perfilat de comissions de treball de pares i mares

12.00 – 13.30: Vermut (pica-pica) preparat per AMPA

Hi haurà servei d’acollida i/o tallers per als nens. És important fer inscripció prèvia dels interessats per organitzar l’acollida i les propostes d’activitats per als nens per al diumenge al matí.

Animeu-vos!!!

Entre tots podem compartir amb els nostres fills com volen que sigui el seu pati!!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s